Helgens sysslor

Igår var jag hos Annie, och det var skitkul! Trots att hon vägrade öppna min julklapp. Vi bakade pepparkakor, skrev till folk på msn å hade det allmänt trevligt. Har saknat henne så mycket så det var kul att träffas igen.

Nu borde jag egentligen rensa sköldpaddorna, städa rummet, plugga samhällskunskap och läsa färdigt mina böcker men jag orkar inte... Någon som vill hjälpa mig?

Längtar till i morgon då jag (förhoppningsvis) ska få träffa lilla Hanna! Ska bli jättekul.

Intresseklubben antecknar: Idag fyller Michael Owen 27 år
                                                                                                                                           Ifall ni undrade eller så...

Där ser ni! Jag är inte emo!

Nicolette, du är
18% Emo


Du är inte alls emo! Inte nånstans och anledningen till varför du fick mer än 0% är förmodligen du gissade på nån av frågorna.  Bättre lycka nästa gång!

Från: http://www.quizme.se?quiz=emo&id=10049

Normal
Du är inte så mycket emo, och dina vänner är nog glada för det. Men du kan ändå visa dina känslor, du är musikintresserad och rätt normal. Akta dig för att fastna i emo-träsket bara.

Från: http://www.gp.se/gp/jsp/Crosslink.jsp?d=494&a=353323

Västtrafik

"Hoppa på miljötåget" är en av Västtrafiks många slogans. I dessa tider då man ska bry sig om miljön vad man än gör så låter det väldigt lockande förstås, och visst det hjälper att samåka genom kollektivtrafik. Men hur mycket hjälper det om bussarna står och väntar i upp till tio minuter med motorn på ?  Då stjälper det nog minst lika mycket som det hjälper. Om Västtrafik ger ut sig för att vara miljövanliga så får dem vara det så långt det går, det minskar ju på deras (bensin)kostnader också om de låter bli att puttra i onödan.

Som sagt var så orkar jag aldrig vara inne på datorn längre...

...det är därför det blir typ ett inlägg i veckan. Har inte hänt ngt speciellt, vi har julpyntat och jag har kört på ännu ett matteprov. Våra telefoner har dessutom gått sönder och reperatören  skulle komma "inom fem dagar" så dem som vill mig ngt får ringa på mobilen.


RSS 2.0