Utmanad av Misse

REGLER: Varje spelare börjar med att skriva sex sanningar/egendomliga saker om sig själv. Bloggare som blir tagen ska skriva sex saker om sig själv i sin blogg och samtidigt ange reglerna för spelet. Slutligen väljer bloggaren fem nya bloggare och gör en lista av deras namn. Efter det är gjort skriver han eller hon en kommentar i deras bloggar för att låta dem veta att de har blivit tagna och att de ska läsa ens egen blogg för mer information.

1. Jag är alldeles för snäll och har alldeles för lätt att ge med mig om någon ber mig om något. Ofta går det ut över mig själv, förutom då det faktum att h*n som ber mig om något får som den vill och (förhoppningsvis) blir glad.

2. Jag äter nötter och andra salta snacks med sked. Jag äter allt ifrån jordnötter till solrosfrön i en skål med sked. Fråga mig inte varför...

3. Jag är perfektionist vad gäller mig själv och mina egna prestationer men har inga problem med att leva i en svinstia. Om jag inte är bäst kan jag likla gärna lägga av, då gör jag mig hellre till så att jag får sämre resultat än vanligt.

4. Jag är dålig på att säga rätt saker vid rätt tillfälle och mina skämt är ofta lite för grova vilket ofta resulterar i att jag sårar människor utan att jag menar det.

5. Jag är aldelles för långsint. Sårar någon mig så glömmer jag det inte i första taget. Å andra sidan är jag duktig på att låtsas som ingeting så det kanske går på ett ut.

6. Jag fick en gång, kan inte ha varit mer än 8-9-10 år gammal, komplimanger för mina piruetter av min danslärare och jag är fortfarande stolt över det.


Jag utmanar:
Polacken http://bloggis.se/polacken
Jansson http://bloggis.se/pinton_jansson
Hanna  http://hannanaeini.blogg.se
Klara http://klaradenrara.blogg.se
Magnus Uggla http://magnusuggla.nu


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0