Ungern vecka 44?

Pappa berättade igår att han funderade på att beställa en weekendresa til Budapest åt oss tre i höst och undrade vad jag tyckte om det. Första tanken var "Jaaa! Självklart!" Men sen när han la fram lite fler detaljer så började man tänka i 0andra banor. En resa från lördag till måndag skulle kosta, med flygresa tur och retur med alla försäkringar och sånt, boende på ett hotell i Budapest i två nätter och shopping och nöjen inräknat, ca 14 000 kr. När man säger så verkar det helt galet, 14 000 på en helg liksom. Vi skulle få ge upp en hel del, det skulle bli ganska magert ett tag framöver och både jag och Daniel skulle få hjälpa till med våra studiebidrag.
Men å andra sidan, det skulle vara Ungern. Hur hemskt det än skulle vara så skulle vi ändå vara nöjda, för det skulle vara Ungern. De som inte har rötter i ett annat land kommer aldrig förstå det, men det är helt otoligt att komma hem till sitt hemland. Även för mig. som inte ens är född där och ändå var där i somras, då kan man föreställa sig hur det känns för pappa som är född där och som inte har varit där på flera år.
När det kommer till kritan så vill vi nog åka alla tre, men som sagt var, är det verkligen värt att spendera 14 000 på en helg? Är vi galna om vi gör det?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0