Nu har finanskrisen gått för långt

Som vi alla vet lider världen av både lågkonjuktur och finanskris. Som följd av detta så måste de allra flesta företag spara pengar på olika sätt som ofta drabbar andra. Folk förlorar jobben till höger och vänster, det dras in på pengar till skolorna och priserna stiger. Många företag vill inte nysatsa med rädsla för att förlora pengar utan satsar på säkra kort som har funkat förut. Ett exempel på detta är att det är de numera medelålders supermodellerna som var som störst på 90-talet som återigen får flest modelljobb.

Men nu får ändå måttet vara rågat! Det är fredag kväll klockan åtta, primetime. Alla tittar på TV och förväntar sig något rktigt bra. Och vad visar SVT? Serierna "Pistvakt" från -98 och "Sjukan" från -95. Vad är grejen med att visa över tio år gamla serier på bästa sändningstid? Lite kan man väl begära för sin TV-licens, och då gärna något som inte har visats i repris sju gånger redan.

Med detta sagt så ska jag nu bara understryka att detta inte betyder att jag inte kommer att titta på ovan nämnda serier. "Sjukan" börjar om tio minuter, jag måste gå.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0