Julstämning

Det har snöat i natt! Det är massa snö ute! Blev jätteglad när jag gjorde denna upptäckt i morse. Jag tycker faktiskt om snö. Fick julstämmning direkt och kände mig tvungen att sätta på julmusik och att titta på årets julkalender. Har hört mycket gott om den, många säger att den är "mysig" och att historien är bra. Jag är inte lika övertygad. Det är en tydlig Dickens-rip-off; karaktären Madame är ju bara en kvinnlig Fagin. Det känns som att skaparna har bestämt sig för att göra en "mysig" och "bra" julkalender som ingen kan klaga på och tänkt: "Dickens gillar ju alla så det kör vi på". Samma historia hade kunnat berättats på ett bättre och mer modernt sätt, det är jag övertygad om. Då hade man dessutom kunnat identifiera sig med den. Nja, jag är inte helsåld på årets julkalender, men det gör inget för jag är på julhumör ändå och strax ska jag baka lussekatter! :D

Kommentarer
Postat av: Din älskling!

Svarar på din kommentar här :-) Det funkar bra för Erik också, vi har fått mycket bättre rutiner i vardagen. Vi går numera alltid upp och lagar frukost tillsammans och dricker en kopp kaffe. Sen lagar vi oftast middag tillsammans och det hela ger en mycket mer gemenskap. Sen på kvällen går vi alltid en promenad tillsammans. Så jag tror han bara tycker det är positivt, du får kika på honom när vi kommer hem han har blivit jättesmal! Han har gått ner 7 kg sen vi va hemma sist! ;-) Saknar dig älskling!

2012-01-22 @ 20:02:41
URL: http://stackeboon.blogspot.com
Postat av: AnnieBanani

Den första är från Gina tricot. Den andra vet jag inte! När jag ser fina plagg onlinen så sparar jag dem oftast bara... Sådär fint och namnlöst. Den tredje är en Body från BikBok :)

KRAM!!!

2012-04-28 @ 01:20:04
URL: http://raine1988.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0