En vekca

Nu har det gått över en vecka sedan jag flyttade in här i Klas lägenhet i Hyssna. Har varit en ganska bra vecka, även fast Klas åkte till Polen för att jobba i måndags så att jag har fått spendera den själv. Eller, herlt själv har jag inte varit. Har bjudit över någon varje dag för att inte känna mig så ensam. Så under veckan har både Emma, Adde, Daniel och pappa sett mitt nya hem. Och igår kom Klas hem så nu är jag inte ensam längre. Känns lite konstigt fortfarande, har inte riktigt fattat att jag ska bo här. Kommer på mig själv att tänka "jag fixar det när jag kommer hem" och sen "just det, jag är ju hemma". Eller "Nu ska jag hem till Kla... Jag menar hem till mig". Känns bara som att jag sover över här många nätter i rad. Men jag tror att det har börjat stt sjunka in nu. Känns häftigt!


Hyssnabo

Min dator är fortfarande död, just nu skriver jag på Klas dator hemma hos honom. Eller, hemma hos oss både jag väl skriva. Igår gick sista flyttlasset och nu bor jag oficiellt med honom, har adressändrat och allting. Nu är jag en Hyssnabo. Känns väldigt kul att det äntligen har blivit av, har ju längtat så, men också lite otäckt. Nu är jag ju sambo liksom, hur vuxet är inte det?! Ska handla mat, betala hyra och tvätta själv. Får se hur detta blir, förhoppningsvis går det bra. Har fortfarande mycket att packa upp och fixa, vet inte riktigt hur jag ska förvara allt, får komma på någon bra lösning. Vi får ju inte bästa starten dock, på måndag åker Klas till Polen för att jobba och är borta 5-7 dagar så då får ju jag vara ensam hemma. Eller, helt ensam är jag ju inte, litauerna är ju tillbaka för att göra klart fönsterbrädorna de påbörjade i februari och de jobbar 7-19 sex dagar i veckan. Är inte så hemskt spännande att lyssna på massa bankande och litauiska svordomar. Tror att jag flyttar hem till pappa igen nästa vecka ;) Annars är du gärna välkommen att hålla mig sällskap, vi kan ha filmkväll eller något annat trevligt, vi har ju hela lägenheten för oss själva. :)

Budapest en andra gång

Nu är jag hemma igen! "Från vadå?" undrar du. Jo, det är nämligen så att jag i måndags åkte till Budapest tillsammans med Daniel, men eftersom min dator började krångla i söndags kväll så har jag inte kunnat berätta det för dig. Passar på att skriva till dig nu eftersom min dator för tillfället lever igen.

Har ju då varit i Budapest under veckan. Vi åkte ner mycket på grund av matchen mellan Ungern och Sverige i fredags. Var en väldigt rolig match och underbar stämmning. Ungern vann med 2-1 och jag har aldrig varit med om maken till firande, hela staden dansade hela natten. Till och med tunnelbanekontrollanten gjorde segertecken. Var jättehäftigt.

Jag var ju nere för bara en månad sedan med Klas och då gjorde vi mycket typiska turistgrejer, saker som "man måste göra" när man är i Budapest eftersom dfet var första gången Klas var där. Jag och Daniel däremot gjorde mer oturistiga saker och försökte hitta det "äkta" Budapest. Till exempal har vi promenerat i den judiska stadsdelen och en dag åkte vi tåg ner till Balatonsjön för att sola och bada. Var en väldigt trevlig och bra resa i stora drag, det enda var at jag och Daniel började bråka igår. Vi klarar helt enkelt inte av att vara så nära inpå varandra så länge. Än idag är det lite stelt, Daniel är ganska långsint. Men jag orkar faktiskt inte bry mig. Den dagen ska inte få förstöra resten av resan för mig.

RSS 2.0