AC/DC

Jag var på AC/DC i söndags, en konsert jag hade sett fram emot läääänge. Och jag blev inte besviken, helt galet bra var dem! Jag finner inte ord för den mäktiga känsla som kom över mig när de första tonerna av Rock N Roll Train satte igång i ett moln av rök. Det är bara Brian Johnson som kan få över 57 000 människor att knyta näven i luften och skrika att dem har gonorré. Jag älskar det. :)Jag tror inte att något band någonsin kan överträffa detta

Sommarlov

Nu har jag äntligen sommarlov! :D Det känns helt underbart att få göra vad jag vill på dagarna, att få läsa det jag har lust med och inte det jag måste, att få sova till tre varje dag om jag vill det. Skolavslutningen var som alla andra skolavslutningar, väldigt tråkig, väldigt lång och bara en väntan på betygen. Varför tror alla lärare att alla elever, oavsett ålder, älskar brännboll och tipspromenader? Alla skolavslutningar innehåller ju minst ett av dessa iritationsobjekt.

Jag har inte mycket planerat under sommaren, bara två konserter och en festival, tänkte mest glida. Så folk får gärna hitta på något med mig, det är bara att slå en signal. :)

Och så här såg jag ut på skolavslutningen, lägg märke till den beryktade klänningen Annie ;)


Du röstade väl igår?

Vad tycke du om valet? Jag röstade på Piratpartiet, men jag måste säga att jag ångrar mig lite grann. Visst var det riktigt roligt att de tog ett mandat och att de har fått så mycket uppmärksamhet och bekräftelse, men hade jag vetat att det skulle gå så dåligt för Moderaterna skulle jag ha röstat på dem istället. För att dem är ett "riktigt" parti som inte skiter i 98% av frågorna. Visst är integritetsfrågan jätteviktig och anledningen till att jag röstade på dem men om vi tillåter oss att vara realistiska en stund så inser vi att Piratpartiet inte kommer in i riksdagen nästa år och med största sannolikhet kommer att åka ut från EU-parlamentet år 2014. Men vi får väl hoppas att de hinner påverka en del innan dess.

Många främlingsfientliga partier har fått framgång i flera länder i Europa, något som de flesta politiska experterna tycker är oroväckande. Men ingen gör något åt det. De berör frågan lätt men vågar inte diskutera saken. Anldeningen till att de främlingsfientliga partierna ha fått stöd tror jag är för att de flesta länder i Europa har misskött sin invandringspolitik och nu vågar ingen göra något åt det för då blir de tvungna att peka ut en grupp som sämre och det är de för rädda för. Det är inte politiskt korrekt. Så nu vänder sig väljarna till handlingskraftiga grupper med kontroversiella åsikter som de vågar stå för. Jag ska inte påstå att jag tycker att utvecklingen är bra, men jag beundrar dem för deras framåtanda och att de vågar vara politiskt inkorrekta.

Jag är förkyld

Så jävla typiskt mig att bli sjuk nu! Vem fan blir förkyld i början av juni, förkyld blir man i typ februari. Nu nyser jag, näsan och ögonen rinner i ett, jag har feber, är varm och kall samtidigt och känner mig sådär förvirrad som man bara gör när man är sjuk. Usch vad tråkigt detta är! Och jag som hade planer den här helgen, nu får jag ställa in dem. :(

Vi borde lagstifta bort sjukdomar!


Informativt

Mitt Internet (varför är det stor bokstav på det ordet föressten?) har självdött så inläggen här kommer att infinna sig med längre mellanrum än vanligt tills jag orkar ta mig in till Borås för att fixa skiten. Men jag lever.

Och glöm inte att rösta den 7 juni!

RSS 2.0