Bokmalar och greker

Skolfotograferingens årstid är här. I dag tog biblioteksgruppen foto. Vi fyllde två bokvagnar med böcker som vi körde till Assbergssalen. Där byggde vi högar av dem som vi satte oss på, spred ut dem på golvet, hade dem i knäna, la oss på dem, you name it. Vi visade verkligen att vi var biblioteksgruppen! Det jobbiga var dock att lägga tillbaka dem i bokhyllorna på deras rätta platser sen.

I måndags var det klassfoto. Vi klädde ut oss till greker, det blev väldigt bra. Alla ansträngde sig med kläderna, vi hade massor med rekvisita... Jag tror vi kan ha en av de bästa bilderna i år. Hoppas det!Nina och Emma som greker


Klump

Klumpen i bröstet som har funnits där i flera månader håller på att försvinna. Den både växte och krympte i fredags och i går försvann den nästan helt. Går allt som det ska så försvinner det sista i morgon. Skulle aldrig ha klarat det utan min gode vän Ryndal. Känns verkligen inte som att jag förtjänar mina vänner :)


Skene Marten

Största händelsen i Mark var tillbaka för 32 året i rad. Jag gick som vanligt med Gottfrid och folket. Började med att vi gick runt och tittade på marknaden, även fast det egentligen är meningslöst eftersom det är samma marknadsstånd varje år. Sen gick vi hem till Sir Fagalot där vi kollade på motorsågsmassakern och åt korv med makaroner. Framåt kvällen hamnade vi på 20-årsfest hos en kille jag inte kände. Det var som det brukar vara på Gottfrids och Bennys fester; massa glada och fulla människor som sjunger med till bisarr raggarmusik. Men jag gillar´t :) Kvällen avslutades i parken utanför Parkskolan där jag fick hjälpa en alldeles för full tjej med att samla ihop sig.

Jag snackade mycket med Madde under kvällen också och hon inspirerade och boostade mig faktiskt, nu SKA tatueringen bli av. Jag får pengar på fredag, och sen igen om nån vecka. Det finns mycket saker som jag måste lägga pengarna på nu det närmaste, men jag ska göra mitt bästa för att kunna tatuera mig innan året är slut.

Längtan

Nu börjar längtan tillbaka till Budapest sätta in ordentligt. Först var jag glad att vara hemma och träffa kompisar och pojkvän igen men nu har jag en klump i magen och jag bara tittar på bilderna om och om igen...
Ta mig tillbaka! Snälla?


Hemma igen

Kom hem från Ungern i går. Det var en riktigt härlig vecka med 25-30 grader varje dag. Det var en otrolig stämmning på de båda fotbollsmatcherna vi var på, trots att Ungern förlorade båda. Jag blev ännu mer kär i Budapest, hade inte insett hur mycket jag saknade den staden. Jag vill dit igen!

Vi träffade Atilla igen, dock bara en förmiddag. Han var sig lik, lite biffigare och snaggad frisyr dock. Men han var lika trevlig, lika rolig och överdrev allting lika mycket som förra gången vi träffade honom. :) Träffade även Tomi, en annan av Daniels Internetkompisar. Han kan vara den trevligaste person jag någonsin träffat. Hämtade och lämnade oss på flygplatsen, körde hem oss från matcherna, hjälpte oss med vad vi ville och var bara allmänt hygglig. Borde finnas fler människor som honom.

Lägger upp bilder på min bdb snart om ni undrar vad jag hittade på under min vistelse i Budapest.

RSS 2.0