Min oskuld är tagen

Ja, min sushioskuld alltså. Jag smakade på sushi för första gången hemma hos Ischa i går. Jag måste säga att det är nog inte riktigt min grej, men jag kan tänka mig att smaka igen. Smaken av rå fiisk besvärade mig inte så mycket, det var mer riset som jag inte tyckte om. Tydligen så är riset inlagt  i ättika innan man kokar det, vilket gör att det får en syrlig bismak som inte föll mig på läppen. Jag förstår inte varför man gör det heller för det är inte så att den smaken passar jättebra ihop med fisk eller något. Den godaste sushisorten, av de tre jag smakade, var den med ris och avokado. Det är nog ganska mycket för att avokadon dolde rissmaken. Misosoppan tyckte jag inte heller om, eller tyckte om och tyckte om, det var ju bara hönsbuljong så det var liksom varken bu eller bä. Wasabi var också överreklamerat, det är ju bara stark senap. Ingefäran tyckte jag dock om.Inte riktigt min grej, men kanske blir godare andra gången man äter, när man har vant sig vid smaken


På väg till bussen

Nu ska jag strax ut till bussen, ska till Göteborg med Nina. Hon ska köpa skor och jag följer med i egenskap av moraliskt stöd och påshållare. Ska försöka att låta bli att köpa något till mig själv för jag vill verkligen inte köpa något. Jag måste spara nu om jag ska ha råd att åka på alla klassresor som planeras. Sen på kvällen blir det skräckfilmskväll hos Ischa, kan bli kul.

Sommarjobb?

Nu har jag skickatt in en ansökan om sommarjobb på Liseberg. Får väl se om det blir något, ärligt talat tror jag inte det då de får in typ dubbelt så många ansökningar som det finns jobb och jag har noll arbetslivserfarenhet. Men nu har jag försökt i alla fall. Kanske inte världens roligaste sommarjobb, men det ger väl pengar, antar jag.

Hallelulija för fan!

Mitt Internet är tillbaka, wohoo för fan! Enda sedan i maj har jag ringt, mejlat och besökt Telia för att få mitt mobila bredband lagat och igår började skiten funka igen! Det är lycka på hög nivå att kunna gå ut på Internet när man vill, sitta uppe hela nätterna med underliga samtal på msn och följa alla mina bloggar varje dag igen. Bloggen kommer antagligen bli lite livligare också, har fått litelite blogglust nu när Internetet är tillbaka.


RSS 2.0