Bokrea

Varje år har bokhandlarna bokrea och varje år (ja, i alla fall sedan tre år tillbaka) så går jag och Anna-Maria upp i ottan för att fynda böcker. Det har blivit lite av en tradition. Vi började, som vanligt i Kinna bokhandel. Där hittade jag fem böcker och Anna-Maria tre. Det blev mest biografier om musikartister och sådär för min del. Sen åkte vi till Skene bokhandel där de har till 90% precis samma böcker som i Kinna. Vi brukar åka dit också och att klaga på att de inte har några roliga böcker, det är också tradition. Jag hittade ingen mer bok jag ville ha i Skene, men det gjorde Anna-Maria. Efter det kände vi oss nöjda med våra fynd och bestämde oss för att fira med en liten fika inne på Ernholms. När vi hade druckit upp våra latte och ätit upp våra biskvier så åkte vi vidare till gymnasiet; vi kunde helt enkelt inte motstå att hälsa på Ulf, Karin och Monika. De blev både glada och överraskade av vårt besök och sa att de saknade oss mycket. :) Vi träffade också på Linn och pratade lite med henne, men tyvärr inte några av våra gamla lärare, vilket hade varit lite roligt. Jag och Anna-Maria skildes åt i Kinna; hon var tvungen att åka hem och lämna bilen till sin pappa och jag hade lite ärenden att utföra. Men det var ett utmärkt sätt attt spendera förmiddafgen på och jag hade det väldigt trevligt :)

Missade bussen

Missade bussen till skolan idag så bestämde mig för att stanna hemma istället. Kändes väldigt ovärt att ta nästa buss när jag ändå skulle ha missat halva föreläsningen - som bara är tre timmar lång - och åkt den långa biten i buss för det lilla. Bättre att stanna hemma och läsa på i böckerna då istället.

Alla hjärtans dag

Har haft diverse problem med Internet, det är därför jag inte har skrivit på länge. Men nu verkar det funka mer normalt igen.

Igår var det alla hjärtans dag och för första gången i mitt liv hade jag chansen att fira det med en pojkvän. Jag och Klas hade bestämt oss för att inte köpa presenter till varandra, som oftast blir något ganska onödigt i stil med en nalle som håller i ett hjärta, och istället köpa en massa god mat och laga tillsammans. Därför blev jag mycket förvånad när jag kommer hem till Klas och hittar en bukett rosor på köksbordet. Blev väldigt glad och överraskad :) Han hade dessutom städat hela lägenheten, satt på musik, tände ljus - allt var perfekt helt enkelt. Vi lagade fläskfilé med ädelostsås (jättegott) och åt sedan ostbricka (nästan ännu godare) medans vi såg filmen It's Complicated. Kvällen var jättemysig och helt perfekt, kunde inte haft en bättre alla hjärtans dag. Hur var din gårdag? Hoppas att du hade det bra och gav och fick mycket kärlek :)

RSS 2.0