Tenta idag

Helgen har spenderats hos Klas som vanligt, dock inte med näsan i skolböckerna som det var planerat. Eller planerat och planerat, jag visste väl själv innerst inne att det inte skulle bli något plugg iunder helgen. Hade ju tenta idag, så hade väl behövt de där timmarna av plugg. Gick helt okej ändå, men vissa kunskaper satt ju långt inne kan jag säga :P

Skolan igång igen

Idag började skolan igen efter juluppehållet. Började 13:15 och slutade 15:00 så det var en skön mjukstart. Det gillar vi. För nu är det verkligen igång på allvar igen, har tenta på måndag. Usch usch, inte kul.

20 år

Så, nu är dagen som jag har fasat för här, jag är 20 år. Usch.

Igår var det riktigt roligt. Vi var ett gäng som festade, först hos Emma och sen på Kinna krog. Det var verkligen jätteroligt, alla var glada och på gott humör. Jag fick en födelsedagspresent också, av Emma. Fick en bok med recept på kakor och en kakburk, allt för att främja min bullmammighet ;) Jättefina var dem :) På krogen var det också roligt, jag drack inte riktigt lika mycket som förra året, men nästan. Vi höll noga koll på när det blev midnatt och när klockan slog tolv slängde sig alla över mig, kramade mig och sa grattis. Helt plötsligt var jag inte längre tonåring, och dett kändes lite konstigt. Det känns lite konstigt fortfarande. Vad är jag nu, vuxen? Hade i alla fall riktigt roligt igår, bättre sätt att fira sin födelsedag på finns nog inte ;)

Utgång

Snart så kommer Klas för att hämta mig, sen åker vi till Emma på förfest. Vi är ett gäng som ska ut i kväll och jag är sjukt taggad. Tror att det kommer att bli riktigt roligt. Kanske lite dumt att ha så höga förväntningar, men jag tror att detta kan bli riktigt bra. Dessutom är jag väldigt nöjd med min sminkning ikväll.

Dålig dag

Jag har en riktigt skitdag idag. Tänk att en enda dålig nyhet, som i och för sig inte var helt oväntad, kan förstöra en hel dag.

Tjugondedag Knut ska julen ut

... Men idag är det bara Trettondagen men julen åker ut ändå. Vi städar alltid bort julen på Trettondagen, man brukar vara rätt trött på allt pynt vid den här tiden ändå. Känns lite skönt faktiskt, känns fräscht på något sätt. Det är ju så mycket pynt överallt och granen tar också så mycket plats, nu finns det tomma utrymmen på bord och hyllor igen och allt känns inte så plottrigt. Julen är mysig, men det är nog tur att den bara är en gång om året, skulle inte orkat med det annars.

Bowling och té

Kom hem för ett par timmar sedan från bowling och pizza med Grodlandet. Vi hade det jättetrevligt och än en gång så insåg jag hur mycket jag gillar att umgås med tjejgänget. Extra roligt var det att träffa Isabel och Imberg eftersom jag ser dem så sällan nu när de har flyttat. Imberg hade fått så långt hår! Fick lite julklappar och födelsedagspresenter också. Av Isabel fick jag två tépåsar och läroböcker i ryska och av Anna-Maria fick jag tre tépåsar, engelska tékakor och en tygkasse med citat från Hamlet på. Fick ju té av Nina också några dagar innan jul, så nu har jag massor med té att dricka. Mysigt :)


Årets två första dagar

Hade du ett bra nyårsfirande? Det hade jag. Var ju hos Klas som sagt var. Vi lagade mat och åt ostbricka, det var jättemysigt. Drack lite champange och vin och sådär också. Var faktiskt en väldigt lyckad och mysigt nyår, även fast det bara var vi två. Carlsson och Johanna skulle egentligen också ha kommit men stackars Johanna blev sjuk i sista stund så de kunde inte komma. Vi fick lite panik först för vi hade så mycket mat. Vi hade räknat med att det skulle bli rätt mycket för fyra personer och när vi bara blev två visste vi inte alls vad vi skulle göra med all mat. Vi löste det genom att bjuda hem Klas föräldrar på lunch på nyårsdagen. Vi bjöd dem på den mat vi hade kvar - vi lagade kyckling tillsammans med massa goda rotfrukter och grönsaker - och resterna av vår ostbricka. Inte ens då åt vi upp allt. Det blev två stora matlådor till Klas över, och såvitt jag vet finns det en del ost och kex från ostbrickan kvar. Efterrätten orkade vi inte ens göra innan på kvällen, och då åt vi inte ens upp hela. Chipsen och godiset rörde vi inte ens. Vi hade mycket mat för bara oss två.

Idag har jag varit med bror min i Borås. Det gick åt rätt mycket pengar för min del, trodde verkligen inte att det skulle göra det, men jag köpte faktiskt bara saker jag behövde. Okej, örhängerna behövde jag kanske inte. Men de var på rea så det räknas inte. Köpte bl.a. tre par jeans, vilket var behövligt eftersom jag knappt hade några hela par kvar. Köpte också lite tops och hårnålar och sånt där som man använder varje dag och som gärna går åt.

Har bara haft lyckade dagar hitills på det här året, hoppas att det fortsätter så :)


RSS 2.0