Politikervecka på gymnasiet

I går var jag på gymnasiet för att kampanja med Moderaterna. Det var väldigt roligt, fanns en del elever som verkade uppriktigt intresserade av vår politik. Verkar också som att vi lyckades värva en del folk och med lite tur kan vi snart starta upp MUF i Mark. Träffade en del gamla lärare också som hälsade väldigt glatt på mig. En del lite för glatt, som t.ex. von Scheele.

Det roligaste på hela dagen var att träffa Ulf och Karin igen. Skulle bara gå in till biblioteket för att hälsa men stannade där i ´säkert en halvtimme för att prata. Har verkligen saknat Ulfs sarkastiska kommentarer och Karins vilja att alltid hjälpa till. De är verkligen världens bästa bibliotekarier.

Hölls också en stor debatt med representanter från samtliga riksdagspariter samt Piratpartiet och Sverigedemokraterna. Väldigt bra debatt med intressanta åsikter. Det enda dåliga var väl att en del i publiken inte kunde uppföra sig när SD talade utan buade och skrek förolämpningar. Visst är SD inte helt rumsrena och demokratiska men man kan i alla fall uppföra sig och låta dem tala till punkt.

Var också trevligt att träffa Emma, Gustaf, Fanny och Linn.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0