Borås och julen

Just det, jag var i Borås idag med bror min. Jag gillar inte att handla med honom för jag får inte kolla igenom affärerna ordentligt när han är med, han står bara och blänger surt om det tar längre tid än en minut för mig. Men jag köpte min sista julklapp till honom, så det var bra iaf. Så nu har jag bara pappas present kvar, som jag ska dela med min bror, plus lite småsaker sen är jag redo inför julen. Jag har bestämt mig för att inte köpa några julklappar till mina vänner i år eftersom  jag aldrig har fått ngt tillbaka. Det är bättre att ge än att få heter det ju, och det håller jag med om, men när man i x antal år har köpt genomtänkta presenter för hundratals kronor och bara fått ett, visserligen väldigt glatt, tack tillbaka och på sin höjd ett tuggummi så kommer man förr eller senare till en gräns. . Så vill ni har presentutbyte i år får ni dyrt och heligt lova att anstränga er också. Så det så.

Gottgöring för mina synder

Jag ska gottgöra mina musikalsika klavertramp som jag har skrivit om i två tidigare inlägg genom att berättat att jag är i en Die Toten Hosen-period just nu.


En bekännelse

Ja, jag erkänner det; Katey Perrys "Hot N Cold" är bra och jag lyssnar på den! Jag vet inte varför, jag vet inte hur, men jag skäms. Förlåt mig. Jag erkänner till och med att jag gillade hennes förra singel liiiiite liiiite grann, men att den blev för söndersplead på radio för att jag skulle fatta något större tycke för den.

Däremot vill jag ägna lite tid åt att dissikera videon till "Hot N Cold" som är lite underlig i mitt tycke.

Till att börja med: Hennes slöja är den fulaste jag någonsin har sett. Alltså allvarligt talat; en ojämn bit spets fastsatt på ena sidan av ansiktet med någon slags hårklämma? Hur i hela fridens namn tänkte den kostymansvariga där? Och senare i videon, när hon springer och den fladdrar all världens väg? Tänkte någon verkligen "det här är snyggt, det här kör vi på"? Vart är världen på väg?

Hennes tilltänkte make då? Jag vet inte hur gammal Katey är men av någon anledning så dyker siffran 32 upp i skallen. Jag säger inte att hon är 32, bara att den siffran dyker upp. 32. Hennes "fästman" däremot, ser ut att vara ca 15.

Hennes bröllopsklännings fulhet överträffas bara av hennes "slöja".

Vidare till ett annat ämne: vad har reklam i musikvideos att göra? På 4 minuter och 44 sekunder hinner hon göra reklam både för Disel och Nokia. Illa Katey Perry, illa!

"De desperata brudarnas dans" är var den antagligen ska vara; desperat och "fräck".

Det desperata och lätt gråtfärdiga ansiktsuttrycket kombinerat med töntiga danssteg är nog bara ett led i Kateys "jag-är-snygg-men-samtidigt-töntig-dessutom-är-jag-en-av-killarna-attityd. Alla som tror att hon om ca tre år kommer, nerknarkad, att snyfta ut att det inte alls var hennes stil och istället viker ut sig i valfri tidning räcker upp en hand!

Jag älskar hennes stil och hip-hop-utseende på slutet.

Jag har försökt, men jag förstår verkligen inte vad zebran i slutet har med saken att göra, eller vad det symboliserar.

Oj, detta blev visst rätt mycket kritik, det var inte meningen. Jag älskar ju den här låten! :D

(om jag hade vetat hur man satte in ett Youtube-klipp så skulle ni ha fått videon här.)

Womanizer

Jag ska haka på trenden att bedömma Britneys Spears senaste singel lite för sent, men min åsikt är ändå värd lika mycket.

Fy fan va bra den är! Britney, välkommen tillbaka!

http://www.youtube.com/watch?v=gZSLIq6YiRY


Vilse i Horred

Jag har lyckats med någonting ingen annan har lyckats med innan; jag har gått vilse i Horred!


Det var såhär: Vi var ett gäng tjejkompisar hemma hos Anna Imberg för tjejkväll med filmtittande och därefter KU (som vi bara gick på för att Imberg hade lovat att det skulle bli tårtkalas). När vi hade kommit fram till kyrkan så upptäckte jag nästan direkt att jag hade lyckats glömma kameran hemma hos Imberg. Så fort gudstjänsten var slut diskuterade jag problemet med de andra och vi kom överens om att jag skulle gå tillbaka och hämta den hemma hos Imberg på direkten. Anna-Maria erbjöd sig att följa med mig för att hämta den för "jag har bra lokalsinne, jag hittar nog tillbaka till Imberg". Efter ca 10 minuters gångväg så ville hon svänga in på en avtagsväg, det var nog där någonstans det gick snett för sen hade vi ingen aning om vart vi var. Vi var vilse i Horred.
Vi irrade runt i ca 40 minuter till innan Anna ringde oss och undrade vart vi var. Jag förklarade att vi var vilse, men som tur var blev vi upphittade av Henrik nån minut senare. Och det värsta var att vi var ungefär 200 meter från Imbergs hus och hade antagligen gått förbi det.
Jag har i alla fall lärt mig att aldrig mer lita på varken Anna-Maria eller hennes "lokalsinne".


HUR SKA NI FIRA?

IDAG ÄR DET INTERNATIONELLA CAPS LOCK-DAGEN, DEN ÄR VÄRD ATT FIRA TYCKER JAG.

BTW, JAG ÄR ÄVEN AV DEN ÅSIKTEN ATT DETTA ÄR EN YPPERLIG ANLEDNING ATT SKRIKA IRL OCKSÅ.

Vart hos frisören

Nu har jag klippt mig, det blev bara lite toppning så det är inte mycket skillnad. Men någonting var jag tvungen att göra under tiden jag funderar på vad som ska hända med mitt hår. Färga det ska jag iaf, troligtvis nästa månad, jag kan inte vara gråhårig länge till. Frisörskan anmärkte på mina gråa hår och sa att om man får det tidigt så har man levt lycklig. Då har jag levt jävligt lyckligt i så fall, eftersom jag har haft det sen jag var typ 13. Hon anmärkte även på mina fula ögonbryn och tyckte att hon skulle fixa till dem någon dag. Jag ska nog låta henne göra det. Tror jag. En vacker dag när jag har pengar.

För övrigt blir jag väldigt frustrerad på personer av det manliga könet som jag inte vet vart jag har. Sluta upp med det där!

Provplugg

Jag har matte B prov på onsdag. Jag har alltid haft svårt för matte så därför skulle det här provet bli en utmaning även om jag inte låg typ fem avsnitt efter alla andra. Jag planerade därför att plugga som en get under helgen. Fredagen blev det inget plugg på, ganska naturligt med tanke på tjejkvällen hos Anna.Maria som börjde klockan sex. Tänkte ta igen detta under lördagen istället och åkte till och med hem tidigare från Anna-Maria just för detta ändamål. Klockan är nu 21:27 på lördagskvällen och jag har inte ens tittat åt matteboken. Tror någon att det kommeer att bli plugg för mig idag? Det tror inte jag. "Aja, men jag tar igen det i morgon, jag kan sitta hela dagen i morgon istället". Kommer jag att orka göra det då? Antagligen inte. Suck.

Tjejkväll och sånt

Hemkommen då från tjejkväll hos Anna-Maria. Det var väldigt trevligt med massa god mat och gott sällskap. Vi tittade varken på Titanic eller La Vie En Rose (kan inte franska så stavningen är nog åt helvette) som vi hade planerat med vi hade massa kul ändå. Detta ska helt klart göras om!

Hoppas att...

... ni har haft en bra en bra kanelbullens dag idag och ätit massor med kanelbullar med  kall mjölk.

Glad kanelbullens dag!

Funderingar om skolan

Nu har skolan verkligen satt igång, nu är vi tillbaka till prov och inlämnigar varje vecka. Suck. Återigen så undrar man varför man valde samhällsprogrammet, men på något sätt så klarar man sig igenom läsåret ändå.
Jag har ju valt kultur som inriktning, men jag saknar samhällskunskap sjukt mycket. Nästan så mycket att jag vill byta till samhällsinriktningen. Men... Jag vill ju ändå läsa kutur- och idéhistoria. Dessutom kan ingenting i världen få mig att byta bort Ulf Jogehed och Peter Dahlström, de två bästa lärarna i hela skolan. Jag kan ju alltid välja samhällskunskap B i individuella val nästa år, men jag tror inte att det går eftersom  jag läser två språk, jag fick iaf inte några individuella val i år. Dessutom vill jag läsa samhällskunskap C också... Suck.
Kvällkurser någon?

RSS 2.0